1.8kg bly for Halcyon ABS bakplate vektsystem

kr 150

Oversikt

Spesialtilpasset bly til Halcyon Infinity Extreme, Traveler og Traveler Pro.

Produktbeskrivelse

Da Halcyon oppgraderte sine vingesystemer til enkeltflaskedykking med en dedikert bakplate designet for formålet, gikk de ett steg lengre og designet et vektsystem på bakplaten hvor vektene blir sittende veldig tett på dykkeren sammenlignet med tidligere. Det økte komfort, stabilitet og gav den nye ABS bakplaten en helt unik fleksibilitet ved at den kunne være uvektet og fjærlett til reising, samtidig som den kunne vektes ned på en enkel måte når du dykker i kaldt vann.

For å maksimere mengden bly de fire lommene til vektsystemet kan holde fikk vi laget en egen form til blyet som skal brukes med dette systemet, og har samtidig klart å beholde samme kilospris som for standard blyklumper.

  • Eneste spesialtilpassete blyet til vektsystemet i verden
  • 1,8kg
  • Samme kilospris på blyet som vanlige klumper


Tidligere kunne kombinasjonen bakplate i syrefaststål og vektet enkeltflaskeadapter gi til sammen 5kg med negativ oppdrit til systemet. Mens du bare kunne legge fra deg 3 av de kiloene når du skulle ut å reise. Med de spesialtilpassete blyklumpene kan du vekte ned systemet med til sammen 7,2kg og fjerne de samme 7,2 kiloene når du skal reise. Du kan selvfølgelig velge å bruke færre enn 4 blylodd (en i hver lomme) og du kan kombinere de f.eks 2 spesialtilpassete på 1,8kg i de nederste lommene og 2 * 1kg standardklumper i de øverste lommene.

Tilleggsinformasjon

Produsent Halcyon
Informasjon fra Produsent Nei
Fue.no Produktveiledning Nei
Fue.no Produktveiledning Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!