6kg v-vekt / 'tail weight'

kr 725

Oversikt

V-vekter plasseres mellom flaskene på et dobbeltsett.
Vekt plassert på denne måten framfor vektlommer og blybelter øker komforten. Med V-vekten kan også justere om du vil ha mer vekt høyere opp eller lavere ned på ryggen for å oppnå best mulig trim.

6kg v-vekt / tail weight

Flere visninger

Produktbeskrivelse

Tilpasset design
V-vekter / tail weights er en produkttype vi har hatt i sortimentet helt siden starten. Vi har underveis gjort tilpassinger på formen til blykilen slik at den blir liggende enda tettere på flaskesettet når den brukes i kombinasjon med flaskesett/flaskebånd som er kjøpt gjennom oss.. Denne 6kg vekten bygger på profilen fra denne 4kg vekten som vi har jobbet med. De er begge litt bredere og har vesentlig lavere profil når montert mellom flaskesett og bakplate. Det gjør at bakplaten får mer kontakflate mot flaskesettet som gir bedre stabilitet. I all hovedsak er tilpassingene av en sånn karakter at v-vekten mest sannsynlig vil passe bedre på mer eller mindre alle typer flaskebånd som finnes for flasker med 171 og 203mm diameter. 

6kg v-vekt / 'tail weight':

  • Den smarteste måten å integrere bly på dobbeltsett
  • Flytter tyngdepunktet på flaskene lengre ned slik at du enklere kan holde horisontal flytestilling


Siden det finnes et utall forskjellige kombinasjoner av flasker, spennbånd og manifold er det ikke mulig å fortelle nøyaktig hvilke dobbeltsett denne vekten kan brukes med eller ikke.
Sannsynligvis vil den passe sammen med D10, D12, D15, D18 og lignende. Vekten vil ikke passe sammen med verken brede eller smale D7 flaskesett.
Spør oss gjerne dersom du er i tvil. Aller helst i en mail med vedlagt bilde av flaskesettet ditt.

Tilleggsinformasjon

Produsent Fue.no
Informasjon fra Produsent Nei
Fue.no Produktveiledning Nei
Fue.no Produktveiledning Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!