DZ Cordura Bellows Pocket

kr 375

Oversikt

Tørrdrakt lomme med velcro laget i slitesterk Cordura.

DIR Zone bellows pocket

Produktbeskrivelse

  • Velcro flappen på lommen er gjort lengre slik at du kan lukke lommen tightere igjen for å bedre strømlinjeformingen når du har få ting i lommen.

Til sammenligning er lommen størrelsesmessig marginalt mindre enn Halcyon bellows pockets. Og mangler separat rom for wetnotes og lett tilgjengelig liten lomme i front for cookies/linepiler.

Vi anbefaler å montere lommer montere på utsiden av låret og ikke i front. Det er mer praktisk i forbindelse med ilandstigning, særlig til båt, og gir bedre strømlinjeforming under vann.

Vi har gode erfaringer med å montere lommer på både neoprendrakter og skalldrakter med Aquasure / Aquaseal. Ca 2 cm bredt lag med lim rundt hele lommen og et krys på tvers av lommen. Bruk av for mye lim gjør bare drakten stivere enn nødvendig. For å unngå at lommen løsner i kantene (pga belastning når vi putter ned og tar opp ting fra lommen) anbefaler vi å legge en "forsegling" mellom ytterkanten på lommen og drakten. Det er ikke verdens beste løsning rent estetisk, men fungerer veldig effektivt.

Tilleggsinformasjon

Produsent DIR Zone
Informasjon fra Produsent Nei
Fue.no Produktveiledning Nei
Fue.no Produktveiledning Nei
Vårt beste universallim for lapping av hull og bytting av mansjetter
McNett Aquasure er det mest brukte universallimet for tetting av hu... Les mer

kr 135

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!