Fourth Element Thermocline Core Vest m/hette - Dame

Ordinært:  kr 850

Tilbud:  kr 500

Oversikt

Thermocline stoffet gir isolasjon tilnærmet et 3mm neoprenmaterialer, med høyere komfort og praktiske kombinasjonsmuligheter.

Thermocline Hooded Vest fra Fourth Element

Flere visninger

* Påkrevde felt

Ordinært:  kr 850

Tilbud:  kr 500

Produktbeskrivelse

Fourth Element sin "hooded vest" er en smart 2 i 1 løsning for å øke isolasjonen under f.eks en 5mm våtdrakt. Det åpenbare, at den i seg selv gir ekstra isolasjon, og i tillegg det at vi sjelden dykker med 5mm våtdrakt og hette. Vi har som kjent stort varmetap fra hodet i forbindelse med dykking, så det at vesten har en fastmontert hette gir en enkel mulighet for å øke isolasjonen på en enkel og merkbar måte. Med Thermocline materialet er hetten heller ikke i veien eller ukomfortabel på noe måte dersom du ikke trekker den over hodet, men bare lar den ligge bak nakken.
Vesten kan naturligvis også kombineres med både en 7mm våtdrakt eller med de øvrige Thermocline produktene.

Etter vår vurdering hører 3mm drakter i neopren fortiden til. Neopren har for lett for å bli skadet av bretting, blir komprimert og mister isolasjon fra gang til gang og gir ingen fordeler. Thermocline materialet har derimot mer eller mindre kun fordeler. Thermocline materialene gir en isolasjonsmengde tilsvarende det du er vant med fra 3mm neoprengummi, men er et tekstilprodukt uten noe gummi som har nøytral oppdrift. Det krever ingen ekstra vekt for å kompensere for oppdrift, eliminerer irritasjon for de som reagerer allergisk på neopren samtidig som det gir maksimal bevegelighet og høy grad av komfort. Materialet gir deg også effektiv SFP 30+ UV beskyttelse.

  • Thermocline Advanced Thermal protection
  • Krever ingen ekstra bly
  • Hypoallergenisk
  • Ekstremt lav vekt og "pakkevennlig" når du skal ut å reise
  • SFP30+ UV beskyttelse


Thermocline Core Hooded Vest våtdraktsdelen lagerføres i alle damestørrelser:
8/10, 10/12, 12/14, 14/16, 16/18

Alle Thermocline produktene kan brukes separat for å lage din steamer eller shorty, eller i kombinasjon med tykkere våtdrakt for ekstra isolasjon.

En annen fordel med Thermocline materialet er at du kan kaste det i maskinen og vaske det på "ullprogram" når du kommer hjem. I kofferten på reiser og i klesskapet mellom bruk kan det brettes og krølles så mye eller lite du vil uten at materialet tar skade.

For de som har anledning til å komme innom butikken vår anbefaler vi å booke en time for Personlig utstyrs- og kjøpsveiledning når du skal prøve/vurderer å kjøpe drakt. Da er du sikret at du får 100% oppmerksomhet og ingenting annet som skjer i butikken som tar oppmerksomheten vår bort fra å hjelpe kun deg.
Dersom du ikke har anledning til å komme innom butikken vår sender vi gjerne en eller to drakter til deg, så du kan prøve størrelsen på hjemme før du bestemmer deg for hvilken størrelse du behøver.

Tilleggsinformasjon

Produsent Fourth Element
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning Nei
Fue.no Produktveiledning Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!