Fourth Element Thermocline OnePiece - Dame

Regular: Nkr2,195

Special: Nkr1,795

Quick Overview

Thermocline stoffet gir isolasjon tilnærmet 3mm neoprenmaterialer, med høyere komfort og praktiske kombinasjonsmuligheter.

Fourth Element Thermocline OnePiece

More Views

* Required Fields

Regular: Nkr2,195

Special: Nkr1,795

Product Description

Etter vår vurdering hører 3mm drakter i neopren fortiden til. Neopren har for lett for å bli skadet av bretting, blir komprimert og mister isolasjon fra gang til gang og gir ingen fordeler. Thermocline materialet har derimot mer eller mindre kun fordeler. Thermocline materialene gir en isolasjonsmengde tilsvarende det du er vant med fra 3mm neoprengummi, men er et tekstilprodukt uten noe gummi som har nøytral oppdrift. Det krever ingen ekstra vekt for å kompensere for oppdrift, eliminerer irritasjon for de som reagerer allergisk på neopren samtidig som det gir maksimal bevegelighet og høy grad av komfort. Materialet gir deg også effektiv SFP 30+ UV beskyttelse.

  • Thermocline Advanced Thermal protection
  • Krever ingen ekstra bly
  • Hypoallergenisk
  • Ekstremt lav vekt og "pakkevennlig" når du skal ut å reise
  • SFP30+ UV beskyttelse


Thermocline Explorer våtdraktene lagerføres i alle damestørrelser:
8/10, 10/12, 12/14, 14/16, 16/18

En annen fordel med Thermocline materialet er at du kan kaste det i maskinen og vaske det på "ullprogram" når du kommer hjem. I kofferten på reiser og i klesskapet mellom bruk kan det brettes og krølles så mye eller lite du vil uten at materialet tar skade.

For de som har anledning til å komme innom butikken vår anbefaler vi å booke en time for Personlig utstyrs- og kjøpsveiledning når du skal prøve/vurderer å kjøpe drakt. Da er du sikret at du får 100% oppmerksomhet og ingenting annet som skjer i butikken som tar oppmerksomheten vår bort fra å hjelpe kun deg.
Dersom du ikke har anledning til å komme innom butikken vår sender vi gjerne en eller to drakter til deg, så du kan prøve størrelsen på hjemme før du bestemmer deg for hvilken størrelse du behøver.

Additional Information

Manufacturer Fourth Element
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning No
Fue.no Produktveiledning No

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!