• Vennligst spesifiser obligatoriske valgalternativer for produktet.

Fue.no Jetfins ABC-pakke

kr 2 195

Oversikt

Denne ABC-pakke består av alle "de riktige" komponentene, og er identisk med ABC-utstyret vi selv og 99 av 100 av dem vi dykker med bruker. Det er funksjonelt, holdbart, komfortabelt og har i tillegg en fornuftig pris.

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 2 195

Produktbeskrivelse

Ny redusert pris!
Etter Scubapro byttet til å tilby 'spring heel straps' som standard helstropp fikk denne ABC-pakken i Mai '12 fått Kr 500,- lavere pris.

Ved siden av drakt og undertøy er ABC utstyret noe av det mest 'personlige' utstyret vi har. At en maske som ikke er tett er irriterende er åpenbart for alle. Men vi tror at folk undervurderer eller ikke er klar over hvor sterk vane vi knytter til bruken av svømmeføttene våre. Dvs, vi oppdager det først når vi hopper uti med et par lånte svømmeføtter på ferie.

Fue.no Jetfins ABC-pakke består av:

  • Scubapro Jetfins L, XL eller XXL
  • Scubapro Spring heel straps inkludert
  • Beaver Atomic 'Frameless' maske
  • Fue.no neoprenmaskestropp inkludert
  • Scubapro Apnea snorkel


Alle produktene har den høye kvalitet og funksjonalitet som du skal kunne forvente av dykkeutstyr fra Fue.no.

Masken skal ikke bare være tett, men også være komfortabel å ha på. Vi har solgt flere ganger flere Beaver Frameless masker enn alle andre masker vi tilbyr til sammen siden vi startet opp. De som har kjøpt den liker den, anbefaler den til dykkebuddies og til tross for at maske gjerne er noe som er veldig individuelt i forhold til ansiktsform har vi fått forsvinnende få tilbakemeldinger fra dykkere hvor masken ikke har passet. De gangene Beaver sin Frameless maske ikke har passet, er det for dykkere med mindre ansikt eller smal ansiktsfasong. For den type ansikter passer Scubapro Spectra masken alltid godt, og vi har derfor satt den opp som alternativ.
Svømmeføttene skal ikke bare passe skoen på våt-/tørrdrakten, men påvirker både trim & balanse. I tillegg har valg av svømmeføtter stor betydning for hvor effektiv ulike beinsparkteknikker for fremdrift og manøvrering vil være. Scubapro Jetfins har vært er sannsynligvis den mest kjøpte svømmefoten gjennom tidene. Populariteten har den fått pga egenskapene den har når det gjelder effektivitet, fremdrift og manøvrerbarhet ved ulike beinsparkteknikker, holdbarheten og for oss som dykker med tørrdrakt bidrar vekten på dem til å gjøre god trim enklere å oppnå.
Snorkel fra Scubapro er svart, helt enkel bygget opp og ingen fiksfakserier. Den gjør det en snorkel skal gjøre på en enkel og god måte.
(Hvis du ikke har planer om å bruke snorkelen i det hele tatt egner den seg enda bedre på land enn i lommen når du skal dykke med SCUBA utstyr.)

Ved siden av drakt og undertøy er ABC utstyret noe av det mest 'personlige' utstyret vi har. Masken skal ikke bare være tett, men også være komfortabel å ha på. Svømmeføttene skal ikke bare passe skoen på våt-/tørrdrakten, men påvirker både trim & balanse. I tillegg har valg av svømmeføtter stor betydning for hvor effektiv ulike beinsparkteknikker for fremdrift og manøvrering vil være.

Snorkel er genialt til snorkling, men egne seg bedre i lommen enn på hodet under dykking med SCUBA utstyr. Apnea snorkelen er 100% fleksibel og kan raskt rulles sammen så den får plass i lommen under dykket, samtidig som du har den lett tilgjengelig når du ønsker å snorkle før eller etter dykket. (Hvis du ikke har planer om å bruke snorkelen egner den seg best på land når du skal dykke med SCUBA utstyr.)

Tilleggsinformasjon

Produsent Fue.no
Informasjon fra Produsent Nei
Fue.no Produktveiledning Nei
Fue.no Produktveiledning Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Omtaler fra kunder

Legg til omtale

1 artikler

per side
Bra! Review by soltman
Finfine og robuste saker som bare fungerer. Burde vært et alternativ å kunne fjerne snorkelen fra pakken og spare en hundrings... (Sendt inn 15.07.12)

1 artikler

per side
Fue.no - Din dykkebutikk på nett!