Garmin Descent Mk1 Titan

Nkr14,995

Quick Overview

Avansert dykkecomputer for de som ønsker en "smartklokke" med dykkefunksjon.

More Views

Product Description

Garmin har utviklet en smartklokke med dykkefunksjon!

Garmin skriver:
Uansett om du dykker med eller uten tank, i saltvann eller ferskvann, med nitrox eller trimix, eller om du holder pusten, er Descent Mk1 den intuitive og komplette dykkecomputeren. Dette er den første dykkecomputeren i klokkestørrelse med overflate-GPS, fargekart på skjermen og posisjonsreferanse – dermed kan du enkelt merke hvor du dykker ned i og kommer opp av vannet1.

Mens du er under vann, sørger den anerkjente Bühlmann ZHL-16c-algoritmen for at du holder deg innenfor dykkegrensene dine. Valgbare lyd- og vibrasjonsvarsler holder deg informert og trygg gjennom hele dykket. Når du ikke dykker, fungerer Descent Mk1 også som en treningsenhet, med de beste funksjonene fra fēnix® 5X, den ultimate multisport-GPS-klokken, inkludert smartvarsler3 som hjelper deg med å holde kontakten med andre mens du er på farten. I tillegg har Descent Mk1 en slank, komfortabel og elegant utforming som passer godt inn i hverdagen din.

Det vi liker veldig godt med denne dykkecomputeren er at den egner seg godt for de som er ute etter en multifunksjonsklokke og har dykking som en aktivitetene de bedriver. Siden computeren benytter seg av Buhlman ZHL-16C algoritmen til planlegging av dekompresjonsdykk, gir det avanserte muligheter til å legge inn gradientfaktoren som man selv foretrekker.

Klokken er enkel å bruke, og med god skjerm er dette noe vi tør å anbefale våre aktive kunder.

Additional Information

Manufacturer Garmin
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning No
Screen No
Maksdybde 100 meter
Computer modus Luft, Nitrox, Trimix
RB funksjonalitet No
Gjennomsnittsdybdevisning i display No
Stoppeklokke funksjon No
Brukerutskiftbart batteri Nei
PC Interface Via USB kabel (inkludert)
Digitalt kompass Ja

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!