Halcyon Exploration Pocket

kr 995

Oversikt

Halcyon Exploration lomme til drakter. Romslig og mange praktiske løsninger.

Flere visninger

Produktbeskrivelse

I forhold til de vanlige bellows pockets fra Halcyon har de nye "Exploration pockets" noe større kapasitet og i tillegg er åpningen noe større slik at det er enklere å bruke lommen også med tørrhansker.
Den lille ekstralommen på utsiden av åpne/lukke klaffen har fått en bungie loop på hver av sidene slik at du enklere kan sikre at ting som legges i lommen også er der når du skal hente det opp igjen.

Lomme til tørr- og våtdrakt laget i ekstremt slitesterkt matriale.
Romslig størrelse med plass til både backup maske, spools, liten SMB, m.m. Eventuelt kamera med u/v hus som ikke har fastmontert blitz på armer, eller hva du måtte ha behov for å ta med under et dykk.

 

  • Kommer ferdig rigg'et med loop å klipse fast doubelenders og bolt snaps
    (Hvis du ikke klipser fast ting som ligger i lommen vil du før eller siden miste det. I følge Murphy, sannsynligvis en gang du behøver det.)
  • Separat liten lomme på fremsiden for mindre gjenstander som hyppig er i bruk. Som for eksempel linepiler i grotte eller ved penetrering av vrak.
  • Separat innvendig "rom" for oppbevaring av wetnotes.

Store lommer kan også fungerer "erstatning" til fangstnett hvis du bare skal plukke med noen skjell til forrett eller kveldsmat.

NB! Monter lommer på siden av lårene. Det gir best strømlinjeforming og enkel tilgang. Lommer i front på låret er i tillegg ekstremt upraktisk når du skal opp i båt etter dykk.

Produktinformasjon fra produsent
Monteringsveiledning fra produsent

Vi har gode erfaringer med å montere lommer på både neoprendrakter og skalldrakter med både Viking lim og Aquasure / Aquaseal. Ca 2 cm bredt lag med lim rundt hele lommen og et krys på tvers av lommen. Bruk av for mye lim gjør bare drakten stivere enn nødvendig. For å unngå at lommen løsner i kantene (pga belastning når vi putter ned og tar opp ting fra lommen) anbefaler vi å legge en "forsegling" mellom ytterkanten på lommen og drakten. Det er ikke verdens beste løsning rent estetisk, men fungerer veldig effektivt.

 

Tilleggsinformasjon

Produsent Halcyon
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning Nei
Fue.no Produktveiledning Nei
250ml tube med Aquasure. Vårt beste universallim til lapping, tetting og bytting av mansjetter
Stor tube med universallimet Aquasure. Les mer

kr 475

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!