Halcyon Flare

kr 10 595

Oversikt

Kraftig hovedlykt fra markedsledende Halcyon

Flare™

Flere visninger

kr 10 595

Produktbeskrivelse

Ny hovedlykt fra markedsledende Halcyon

Halcyon har flere ganger de siste tiårene satt standarden for hvordan en primærlykt til dykking skal være, og med Focus™ og Flare™ har de gjort det igjen for lykter med LED som lyskilde.

Problemet med LED lykter har i mange år vært å få samlet/fokusert lyset på en sånn måte at det egner seg for bruken vi gjerne har under vann. Det er uproblematisk å putte mange Watt/Lumen i en LED lykt, men når lyset ikke fokuseres skikkelig og blir borte i strølys som blir mer irritasjon enn nytte har det liten hensikt.

I stedet for å dytte massevis av lumens i lykten har Halcyon heller lagt betydelig energi i å fokusere lyset på best mulig måte, så lykten blir effektiv i bruk både til å trenge gjennom vannet, kommunisere og lyse opp ting som er alt fra helt nært til et godt stykke unna. Med andre ord slik som man faktisk bruker lykten når man dykker.

Pga den gode fokusen blir den totale lysmengden (975 lumens), effekt og dermed også batterikapasitet nødvendig for å gi deg merkbart bedre lys enn en 21w HID som har vært bransjestandarden i en del år nå betydelig redusert, og den nette lille batteripakken på 5,2Amh gir deg brenntid på romslige 6 timer.

Halcyon Flare er vårt nye klokkerene førstevalg av hovedlykt dersom du ikke føler du har behov for å kunne fokusere spot'en som man kan med storebror Focus.

  • 6 timer brenntid
  • Merkbart kraftigere enn 21w HID
  • 1,4kg(!)
  • Sammenleggbart og justerbart Goodmanhåndtak
  • 11500 lux på 1m

 

Lykten kommer klar til bruk med lader, bisselkrok til å henge fra deg lykten når den ikke er i bruk og bungeeloop bak på lykten til å henge den bort mindlertidig mens den er på under vann uten å blende buddyen din. Velg om du ønsker å legge med en dobbelender til dette formålet.

Tilleggsinformasjon

Produsent Halcyon
Lysteknologi LED
Effekt Nei
Brenntid 6 timer
Konstruksjon Dry lid / sealed canister
Vekt på land 1,8 kg
Oppdrift i ferskvann - 0,8 kg
Fargetemperatur Ikke oppgitt
Lysmengde 1m - 11.500 LUX, 3m - 1.700 LUX, 5m - 650 LUX
Batteri 5,2ah Li-ion
Batterilader Inkludert

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!