Kunnskap

Vi har alltid lagt vekt på hvordan funksjonelt utstyr som er konfigurert på en fordelaktig måte kan bidra til å øke både dykkeglede og sikkerhet. Nettbutikk og generelle nettsider gir ikke bare muligheten til å nå flere kunder, men også en stor mulighet til å spre informasjon og kunnskap på en effektiv måte. Mer informasjon og bedre informasjon skal gi deg både et bedre grunnlag for å velge hva slags utstyr du skal velge, og ikke minst kan den type informasjon gi deg fult utbytte av utstyr du har kjøpt.

UtstyrsveiledningBasert på tilbakemeldinger vi har fått fra både butikk- og nettkunder har denne delen av nettsidene våre av mange blitt oppfattet som nyttig og veldig positivt. Du vil iløpet av 2010 se at vi i år setter fokus på å utvikle mer innhold, revidere gammelt innhold og bli flinkere å bruke bilder til å illustrere anbefalinger og tips som blir gitt i denne seksjonen.

Denne delen av nettsidene våre er laget med to primære formål for øyet:

  • Gi en mer grundig beskrivelse av forskjellige typer produkter og produktkategorier, for å gi deg et best mulig beslutningsgrunnlag før du kjøper noe.
  • Gi praktiske tips til konfigurasjon og bruk av utstyr vi selger, så du får mest mulig ut av hver utstyrskomponent du handler fra oss.


"Spørsmål & Svar" delen er et nytt tilskudd på nettsidene våre. Her vil vi samle de mest hyppig stilte spørsmålene vi får på e-post, MSN og i butikken. 

Som alltid, er det noe du lurer på og ikke finner svar på nettsidene våre så send oss en e-post, melding på Skype (ID: Fue.no) eller MSN (ID: info@fue.no).

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!