Luxfer S080 m/DirZone kran (Dirty Beast)

kr 2 695

Oversikt

Nå er 80cf flaskene med CE-godkjenning tilgjengelig med 'Natural finish', som fort ble bedre kjent som 'Dirty Beast'. 80cf flasker er en ideell flaske til bruk som bunnstage.

'Dirty beast' finish ! Eller "natural" / "raw" som Luxfer kaller det

kr 2 695

Produktbeskrivelse

Luxfer har levert 80cf flasker i mange forskjellige farger og ulike ulakkerte finish'er. Vi har sett mange, men denne var ny for oss. Luxfer kaller den "natural" eller "raw", men dykkere gav finish'en fort kallenavnet "Dirty Beast". Og hele konseptet og finish'en er jo egentlig genial. Ta en titt på flaskene du allerede har, og hvor "fine" de fremdeles er. Her har du en flaske som rett fra fabrikken ser ut som den har levd et lagt liv med MYE hardcore-dykking. Med et sånt utgangspunkt oppnår du to fordeler: 1. For hver gang du dunker borti noe, riper opp eller lager merker i flasken - så ser den bare enda tøffere ut. 2. Hvis du er ny dykker og stiller opp på dykkeplassen med en sånn type flaske, får du umiddelbar respekt fordi flasken bare lyser at den har vært med på mye hardcore dykking allerede. Kan det egentlig bli bedre?
Vi fikk se bilder av flasken og ble fortalt om kallenavnet 'Dirty Beast' og var ikke i et øyeblikk tvil om at 80cf flaske fra Luxfer med CE-godkjenning og den finish'en måtte vi ha i sortimentet. 

CE godkjent Luxfer S080 med 'Dirty beast' finish.
Flasken leveres montert:

 • S080 Luxfer alu flaske (11,1l 207 bar)
  Alu stages
 • Flasken er CE godkjent med metrisk M25*2 gjengeparti
 • DirZone 232bar kran
 • O2 klargjort og merket


Svart farge mot hvit bakgrunn gir størst kontrast for enkel identifikasjon av MOD merking. Bruker du MOD merkene fra GUE har de merkene sorte tall på hvit reflekterende bakgrunn. De løse tallene vi selger er svarte og gir også god kontrast mot hvitfargen på flasken. For å rigge flasken for deko-/stage bruk anbefaler vi Halcyon sine komplette kit.

80cf flasker har en oppdriftskarakteristikk som gjør de velegnet som dekompresjons- og bunnstageflaske. S080 flasker er mest brukt som stageflaske med bunngass på dykk hvor det behøves mer gass enn du har på dobbeltsettet for å lage en forsvarlig gassplan, eller til 50% dekompresjonsgass på lengre/dypere dykk. I praktisk bruk vil en 80cf flaske ha tilstrekkelig volum til:

 • Som ekstra bunngass: (2300l / 20) / Gjennomsnittlig dybde i ATA.
  (Husk å trekk fra for "contingency planning")
 • Som dekompresjonsgass: (2300 / 15) / gjennomsnittlig dybde i ATA.
  (Husk å trekk fra for "contingency planning")


Flaskene er profesjonelt oksygen klargjort og dokumentert av produsent og leveres merket og fylt med 10-20bar O2 for å tilfredsstile behovet for verifikasjon av klargjøringen.

Tilleggsinformasjon

Produsent Luxfer
Fue.no Produktveiledning Les vår veiledning til Deko-/stageoppsett
Flaskevolum 11,2 liter (80cf)
Flasketrykk 207 bar
Vekt på land (tom) 14,3 kg (80cf alu)
Flasketype Aluminium
Nitrox/O2 klar Ja
Oppdrift i ferskvann (tom) 1,8 kg (80cf ferskvann)
Oppdrift i saltvann (tom) 2,3 kg (80cf saltvann)
Gassvekt (luft) når full 2,75kg (80cf
Flaske design Flat bunn
Flaskelengde 65,5cm
Flaskediameter 184mm
Farge 'Dirty beast' (raw / natural)
Flaskefot Nei
Kranprodusent Halcyon
Gjengedimensjon M25*2

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!