• Vennligst spesifiser obligatoriske valgalternativer for produktet.

No Gravity Power Strech innerhanske

Ordinært:  kr 295

Tilbud:  kr 280

Oversikt

Inner-innerhanske for tørrhansker fra No Gravity.

Perfekt innerhanske til å ha under innerhansker

* Påkrevde felt

Ordinært:  kr 295

Tilbud:  kr 280

Produktbeskrivelse

Inner-innerhanske fra No Gravity


Polartec® Power Strech® materiale. Fukttransporterende og veldig elastisk. Perfekt i kombinasjon med andre innerhansker. Påkledning i lag gir ofte fleksibilitet for sommer og vinter, samt hurtigere tørking om du skulle være uheldig å få en lekkasje.

Hvis du benytter deg av de medfølgende innerhanskene til Nordic Blue, vil en Power Strech innerhanske under akrylhanskene gi deg litt mer varme uten at det blir for klumpete eller at du nødvendigvis må gå opp en størrelse i tørrhanskene. Vi bruker disse selv i kombinasjon med Hestra sine Quallofill innerhansker. Det fører til at det blir noe knotete å håndtere små knapper på f.eks. kamera, men vi fryser i hvert fall ikke på hendene. De kan også brukes alene med tørrhansker på de varmeste månedene i året.

De er også gode å bruke mellom dykkene på vinterstid for å holde hendene varme.

En ting vi alltid har gjort selv, men ikke anbefalt veldig aktivt ut til kunder (det høres for "komærst" ut, selv om det egentlig er smart og kun velment, samtidig som at det heller egentlig ikke koster mer) er å ha tørrhansker med forskjellig størrelse. En mindre størrelse til sommerbruk og en større hanske til vinterbruk.
Temperaturvariasjonene iløpet av et helt år er så store at det nær sagt er ulogisk at "en løsning fits all seasons" skulle være en god idè. Normalt går vi opp en størrelse på vinterhanskene i forhold til størrelsen vi bruker på sommerhansker. Da slipper du å "overfylle" sommerhansken så du mister førlighet og godt mulig heller ikke får maksimal isolasjon ut av det fordi det blir for trangt for å få nok isolasjon om vinteren, og du slipper å svømme rundt med hansker stor nok til vinterbruk om sommeren, hvor de bare vil være for store når du har tynnere innerhansker under.
Selv om det innebærer kjøp av et ekstra par hansker vil det over tid ikke være noe dyrere. Hver av hanskene tåler jo fremdeles like mye dykking, så det tar bare lengre tid før du har slitt dem ut. Så i realiteten vil kostnaden over tid være identisk, men du vil ha høyere komfort, plass til riktig mengde isolasjon i forhold til årstid og høyest mulig førlighet gjennom hele dykkeåret med den tilnærmingen.

Tilleggsinformasjon

Produsent Nei
Informasjon fra Produsent Nei
Fue.no Produktveiledning Nei
Fue.no Produktveiledning Nei
Materialtype Quallofill

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!