Om oss

Fue.no er ved siden av å være en fullservice lokal dykkebutikk for dykkere i Oslo, den største norske dykkebutikken for nettsalg av dykkerutstyr. Filosofien siden oppstart i 2004 har vært relativt enkel.

  • Vi skal anbefale og selge utstyr vi selv bruker og ville valgt til de ulike formålene dykkerutstyr blir brukt til
  • Utstyret som tilbys på nett og i butikk skal finnes på lager så du får rask levering
  • Vi skal være best på utstyrsveiledning i forbindelse med kjøp 
  • Vi skal ha god og effektiv oppfølging etter kjøp enten det er reklamasjonsspørsmål eller behov for reservedeler og service
  • Vi skal tilby og utvikle et kurstilbud som fokuserer på kvalitet, utvikling av dykkeferdigheter og nyttig kunnskap

Fue.no logo
Da Fue.no ble etablert mot slutten av 2003 fantes det naturligvis allerede en masse forskjellige dykkebutikker i Norge, og vi hadde ikke lyst å lansere enda et "mer av det samme" type tilbud. Vi har hele tiden ønsket å tilføre noe nytt og tilføre bredde i bransjen både i forhold til produktsortiment og i forhold til kurstilbud. En positiv ting vi har sett over tid er at flere typer utstyr og konfigurasjonstankeganger som vi har introdusert i det norske markedet har begynt å bli mer vanlig tilgjengelig i et større antall dykkebutikker. Åpenbart synes vi den type utstyr gir deg og oss som dykkere fordeler, så større utbredelse og økt popularitet liker vi. 

Siden vi ikke kan stoppe andre fra å kopiere oss, kan vi ikke love å være unike på alt hele tiden. Men vi skal definitivt være den mest aktive aktøren i markedet i forhold til å være oppdaterte, fange opp og få ut til deg som dykker utstyrsutvikling som gir bedre funksjonalitet, øker sikkerhet og bedrer dykkeopplevelsen!  

GUE LogoPå dykkeopplæringssiden har vi introdusert Global Underwater Explorers som alternativ til norske dykkere. GUE er en unik organisasjon med tredelt fokus på Utforskning, Miljøkonservering og Utdanning. GUE har gjort utradisjonelle valg ved å skape en rekke dykkekurs for Fridtidsdykking, Teknisk/dypere dykking og Grottedykking med kompromisløst fokus på kvalitet, utvikling av individuelle- og teamferdigheter hos deltagerne støttet med solide teorikomponenter. Til tross for markedet sitt trykk mot raskere, enklere og mer tilgjengelig. 
Hvis du liker utfordringer, eller "bare" vil utvikle deg som dykker for å kunne oppleve mer, øke sikkerheten eller bare øke dykkegleden gjennom påfyll av videregående dykkeopplæring bør GUE kurs være et naturlig sted for deg å se etter utfordringer og muligheter.

Fokus på nettsalg
For deg som er nettkunde kommer vi til å fortsatt være best på logistikk og sørge for effektive leveranser på alle bestillinger blir gjort. Du vil alltid ha muligheten til å be oss sende flere størrelser dersom du er usikker på om du behøver en M eller L hette, hanske, vams eller hva det måtte være. Sånn at også du som nettkunde får samme mulighet som kundene våre i butikken i Oslo til å prøve størrelser og sjekke alternativer før du bestemmer deg for hva du vil ha. 
Vi skal også gjennom våren oppdatere og viderutvikle de generell produktveilederne vi bruker på forskjellige typer hovedkategorier av utstyr, for å gjøre det enda enklere for deg å finne god informasjon så du kan gjøre et opplyst og godt valg når du bestemmer deg for å kjøpe noe.   

Fue.no - Webshop

Gjennom Facebook, raske svar på e-post og telefon forsøker vi å gjøre det så enkelt som mulig å komme i kontakt med oss for spørsmål enten det er før, under eller etter kjøp.
Vi håper også at disse nye nettsidene våre gjør veiledning-, kjøps- og betalingsprosessen enda mer oversiktelig og enkel for deg.

Som nettkunde er du en viktig del av totalkonseptet vårt som vi prioriterer høyt i forhold til å utvikle og forbedre kontinuerlig.
En positiv side ved å være lokalisert i Oslo, som mange nordmenn mer eller mindre frivillig er innom eller reiser igjennom med ujevne mellomrom, er at vi får truffet mange av nettkundene våre og satt et ansikt på navn og e-postadressen som vi gjerne har forholdt oss til og kommunisert med over perioder på flere år. Vi håper at du som nettkunde fortsetter å sette av litt tid for å besøke oss i butikken enten det er for å prøve og se på ting eller for å slå av en dykkeprat.

Fokus på butikkunden
Vi prøver å lytte og være responsive til de tingene vi hører fra deg når du er innom butikken. Som butikkunde nyter du naturligvis godt av logistikkarbeidet vi legger ned for å betjene nettbestillinger raskt og effektivt. Vi har åpent 6 dager i uken, så du kan komme innom når det passer deg for å prøve størrelser, se på utstyr og stille spørsmål du lurer på i forbindelse med kjøp. Du kan også få en av personalet og hele butikken for deg selv ved å booke tid til Personlig kjøpsveiledning og dersom du ønsker hjelp til tilpassing, få praktiske tips til bruk av utstyret vi selger, m.m så har du et gratis lavterskeltilbud ute på dykkeplasser i Oslofjorden hver torsdag gjennom det vi har kalt Personlig utstyrstilpassingGassfylling er også enkelt hos oss. I tillegg til luft får du fylt nitrox, trimix og heliox pustegasser og argon draktgass. Nitrox 32% fyller vi fra store 300 bars flaskebanker, så tiden det tar å fylle nitrox 32 er den samme korte som tiden en luftfylling tar.
Vi tilbyr også kurs for alle nivåer fra nybegynner til dype vrak og grotter via Global Underwater Explorers (GUE) sin kursstige. GUE har høye krav til sine instruktører og vi mener at GUE kanskje vil gi deg beste forutsetningen til å utforske verdenen under vann.

I krystallkulen
Vi prøver generelt å være litt forsiktig med å spå om ting som skal skje i fremtiden. I 2010 tok vi en rekke grep og gjennomførte en del forbedringer hvor disse nettsidene, lansert i 2011, er det siste av disse tiltakene. Et konkret område du vil se fokus fra oss i et kort tidperspektiv er "mer aktiviteter". Delt mellom lokale dykkeaktiviteter, reiser og et bredere kurssortiment. Ellers er vi tilbake i tankeboksen og forsøker diskutere spørsmål som "hvordan er en vellykket dykkebutikk organisert fem år fra nå?". Foreløpig har vi ikke konkretisert svarene mer enn "sannsynligvis anerledes enn i dag", men vi tror at noe enkelt som at vi er bevisst på at vi behøver å kontinuerlig fornye og forbedre setter oss i en god posisjon til å følge utviklingen i endrete ønsker, krav og forventninger hos deg og dine dykkebuddies fremover.

Enten du benytter oss som din lokale dykkebutikk, som ren nettbutikk eller en kombinasjon av nett og fysisk butikk, så håper vi du finner deg til rette med pakken vi tilbyr. Gi oss gjerne konstruktiv kritikk og kom med forslag til forbedringer. 

 

Aktiv dykking og erfaring med utstyret som selges er en

forutsettning for å kunne betjene deg best mulig !

 

Kontaktinformasjon & Kart

 

<< prev Page 1 of next >>
Fue.no - Din dykkebutikk på nett!