OMS P-valve

Ordinært:  kr 1 995

Tilbud:  kr 1 895

Oversikt

OMS P-valve som er enkel å demontere for lettere rengjøring.

OMS P-valve

Ordinært:  kr 1 995

Tilbud:  kr 1 895

Produktbeskrivelse

 

En av de beste tingene som en dykker kan gjøre for å være forberedt på et dykk, er å være tilstrekkelig hydrert. Optimal hydrering krever begynnelse 12-24 timer før planlagt dykk. Når dykketiden øker blir du gradvis mer utfordret med å forbli hydrert. En del av prosessen med å holde seg hydrert og være komfortabel under vann, er evnen til å late vannet.

OMS p-valve er utviklet fra tilbakemelding fra dykkere med mange års erfaring under vann. Det patenterte P-Port-systemet gjør det mulig for dykkeren å fjerne og erstatte P-ventilen slik at den kan rengjøres, eller bare fjernes for dykk der det ikke er nødvendig.

Langvarige dykk krever en tisseventil når «naturen kaller», men hvert dykk trenger ikke nødvendigvis en p-valve. Når det er sagt, så er det mange dykkere som også trives med p-valve på selv korte dykk på 45-60 minutter. OMS p-valven har den unike muligheten til å fjerne balanseventilen og erstattes med en vanntett blindplugg. Dette tillater også dykkeren å rengjøre og gjenoppbygge ventilen når det er nødvendig, men fortsatt kunne dykke med blindpluggen. Det unike bajonettfeste holder ventilen i drakten om du skulle være uheldig å skru for langt når du lukker ventilen under dykk.

Tilleggsinformasjon

Produsent OMS
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning Spørsmål og svar om P-valves (fra dui-online.com)
Fue.no Produktveiledning Nei

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!