Santi BZ400x Extreme vams

kr 3 895

Oversikt

Varm 400g/m2 Thinsulate™ vams fra Santi for bruk under skalldrakter. Vi lagerfører 12 (!) størrelser, og det er i tillegg mulig å bestille vamsen på mål dersom ingen av de 12 standardstørrelsene passer for deg.

Santi BZ400x Men's

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 3 895

Produktbeskrivelse

Santi sin mest populære vams for kaldtvannsdykking har blitt oppgradert og forbedret!
Endret og forbedret passform, økt slitestyke og fremdeles markedsledende isolasjonsmengde. 

400g Thinsulate vams fra Santi. Santi har oppnådd stor popularitet i mange dykkemiljøer for sine 200g og 400g thinsualte vamser. Ikke bare fordi Thinsulate er det mest effektive komersielt tilgjengelige matrialet for isolasjon under trykk, men også fordi de har klart å lage vamsen med kroppsnær passform samtidig som behovet for full bevegelighet (f.eks kunne nå kranene) er tatt hensyn til. Produkter baser på 400g Thinsulate™ er målestokken annet varmt undertøy til bruk under skalldrakt sammenlignes mot.

Underdrakten er primært bygget opp av 3 lag

  • 140g/m2 Micropolar mot kroppen for å transportere bort fukt i tillegg til å gi komfort og varme
  • 400g/m2 Thinsulate BZ
    (BZ er en versjon av Thinsulate matrialet som er så kalt 'anti microbial', som bidrar til å redusere 'dykkelukten' som vamser har en tendens til å samle opp.)
  • 6.6 Polyamid ytterlag med Polyesterforsterkninger i utsatte slitasjeområdet. Pustende, vind- og vannavstøtende/motstandig


Lagerføres i alle størrelser fra Small til 3XL.

Målsøm: I tillegg til alle standardstørrelsene er det mulig å få denne vamsen målsydd/måltilpasset mot et tillegg i pris. Santi har egne snitt og litt forskjellige detaljer for både herrer og damer som blir lagt inn i produktet når det måltilpasses. Dersom du velger målsøm som størrelse på din bestilling vil vi ta kontakt med deg iløpet av et par timers tid slik at du får måleskjema, måleinstruksjoner.
Vi anbefaler alltid at du prøver de to standardstørrelsene som er nærmest å passe deg i forbindelse med at det bestilles målsøm produkter. Det gir langt bedre muligheter for å få riktig passform på undertøyet når det kan legges til ekstrainformasjon om hvilke størrelser som er prøvd, hvor de var bra, hvor de burde endres og hvor mye som burde endres på dem. Vi sender gjerne vamser til deg for prøving i forbindelse med et sånt kjøp.

Vamsen er laget med en rekke smarte løsninger. Den har blant annet bukseseler, brystlomme og "bukselommer", stretch panel i livet og under armhulen for å øke bevegeligheten i tillegg til at vamsen er konturformet over kne- og albuledd. Santi bruker også litt forskjellig tykkelse i materialene på innsiden i bevegelige ledd, slik at det ikke klumper seg opp med for mye materiale som igjen kan hindre bevegelighet.

Tilleggsinformasjon

Produsent Santi
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning Vaske- og vedlikeholdsinstruksjon for Thinsulate
Fue.no Produktveiledning Nei
Type undertøy Vams
Design One-piece/Jumpsuit
Lommer Brystlomme + 2 "bukselommer"
Materialtype 400g/m2 Thinsulate™ m/fleece innerfor (ikke elastisk)
Stretchpaneler Stretchpanel: liv og underarmer
Vaskbarhet Bør helst vaskes når det virkelig er behov. Bruk program med "vugge", kaldt vann og unngå gjerne både vaskemiddel og særlig tøymykner

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!