• Vennligst spesifiser obligatoriske valgalternativer for produktet.

Scubapro Crystal Vu2 - Svart skjørt

kr 695

Oversikt

Til å designe denne masken har Scubapro fått hjelp fra Oakley. Resultatet er utvilsomt tøft, særlig med de nye fargene Scubapro tok fram til denne maske modellen. En liten detalj Scubapro har lagt til er nesen på masken som er gitt et lite mønster utvendig slik at den blir enklere å gripe når du skal holde for nesen og utligne.

Scubapro Crystal Vu - Shadow Black med svart silikonskjørt

Flere visninger

* Påkrevde felt

kr 695

Produktbeskrivelse

Selv om funksjon er viktigst når det gjelder dykkeutstyr er det aldri noe ulempe at ting også ser bra ut. De nye metallic fargene Scubapro har startet å bruke gir maskene en ekslusiv look vi ikke har sett lignende fra andre produsenter. Skal du ha maske som også "ser bra ut" er en av Scubapro sine nye masker (Clear Vu2, Spectra eller Spectra 2) veien å gå.

Vi lagerfører alle fargevariantene med både svart og transpararent silikonskjørt. Hvis du vil ha snorkel med matchende farge finnes også alle fargevariantene tilgjengelig som Spectra snorkel.

Masker kan naturligvis returneres og byttes, alternativt få refundert prisen, dersom det viser seg at den ikke passer.

Tilleggsinformasjon

Produsent Scubapro
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning Les vår veiledning om Masker og maskestropper
Innfatning Rigid
Antall Glass Ett
Type glass Herdet glass
Innvendig volum Lavt
Type tetning Silikon, dobbel tetning
Maskeboks medfølger Ja

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Omtaler fra kunder

Legg til omtale

2 artikler

per side
Stilig maske med spesiell funksjon Review by Tromsøværing
Denne masken sitter godt, skjørtet former seg bra rundt ansiktet. Har denne i oransje og synes det er en stilig farge i et ellers så monotont fargeutvalg på masker generelt. Sideglassene er skjøtet på til frontglasset omtrent i 90 grader. Det spesielle som skjer da er at det føles som om man har sidespeil ettersom bildet du får på sidesynet er det som foregår rett til side for en. Det er noe uvant til å begynne med, men praktisk, siden man kan se hva buddyen holder på med ved siden av og litt bak deg samtidig som man ser fremover.
Litt myk plastikk på skjørtet som gjør at man kjenner evt maskeskvis på nesen før man kjenner det i ansiktet forøvrig.
Vil man ha panoramasyn så får man ikke det men denne masken ettersom man har to "stolper" der skjøtene er, nesten som på bil, som bryter bildet. (Sendt inn 04.07.13)
God maske, tøft utseende Review by Pattaya
Masken ser bra ut og har fungert greit. Lett å få et enkelt tak på nesen ved utligning. Sitter godt og tetter bra. (Sendt inn 14.03.11)

2 artikler

per side
Fue.no - Din dykkebutikk på nett!