Scubapro S600 2.trinn

kr 3 195

Oversikt

Scubapro's S600 andretrinn har vært en 'benchmark' i bransjen helt siden den først ble lansert og er fremdeles en av de ventilene som leverer lavest pustemotstand og høy pustekomfort. Pakket inn i en kompakt og lett enhet, og oppgradert tre ganger bare siden vinteren 2010 for å holde posisjonen som referanseventil i markedet.

Scubapro S600 andretrinn - 2014 update

Produktbeskrivelse

Scubapro S600 - 2014' update.

Det nye designet innebærer etter vår erfaring en reell forbedring. Purge-knappen er designet som en "knapp" istedenfor at hele fronten er "trykkbar" som tidligere. Endringen innebærer at purge-knappe ikke kan trykkes for langt inn og det eliminerer muligheten for at en flik fra fingen på hansken kan henge seg fast når du slipper ut purge-knappen igjen.

Scubapro S600 er en balansert medstrøms andretrinn.
S'en i modellnavnet står for Supreme performance, og peker på den lave pustemotstanden og høye pustekomforten Scubapros toppmodeller er kjent for. S600 er en kompakt ventil med lave fysiske mål og vekt.

Med Scubapro S600 har du mulighet til å justere 'fjærspenningen'/cracking ressistance (hvor mye kraft som skal til for å åpne for gasstilførsel fra andretrinnet når du starter å trekke pusten) ved å vri på "skruen" på venstre siden av andretrinnet
I tillegg har du justerbar 'VIVA/Venturi' kontroll. VIVA justeringen vil i 'Max' posisjon reduserer pustemotstanden ved hjelp av hvordan gassen strømmer gjennom andretrinnet. Mens den i 'Min' posisjon påvirker gasstrømmen gjennom andretrinnet slik at du reduserer sjansen for free flow i forbindelse med ihopp, i overflaten og under dykking.

Grovt forklart påvirker justeringsskruen for 'cracking ressistance' hvor mye energi som skal til for at andretrinnet skal starte å levere gass. Mens VIVA/Venturi justeringen påvirker hvor mye kraft som skal til for å opprettholde gassflyten etter at andretrinnet først har startet å levere luft.

Alle 'hus' til Scubapro 2.trinn, med unntak av A700 serien, er laget i karbonfiber og 'technopolymer' for å gi lav vekt, eliminere korrosjonsproblemer.
Hele produktlinjen av andretrinn har svært gode kaldtvannsegenskaper.

Tilleggsinformasjon

Produsent Scubapro
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning Les vår veiledning til Pusteventiler
Fue.no Produktveiledning Les vår veiledning om Slangelengder og konfigurasjon
Frostbeskyttet Ja
Konstruksjon 2.trinn Balansert medstrøms
Justerbar Venturi-effekt Ja
Justerbar Åpningsmotstand Ja

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!