Scubapro Solo Frameless

kr 595

Oversikt

Solo i navnet viser til at dette er en ett-glass maske. Scubapro Solo er laget med såkalt frameless design og egner seg godt både som "hovedmaske" og backupmaske.

Scubapro Solo Svart silikon m/Hvit detalj

Flere visninger

kr 595

Produktbeskrivelse

Da vi bestemte oss for å vurdere å bytte ut deler av utvalget masker i butikken kjøpte vi inn "en av hver" av det Scubapro hadde i sortimentet sitt. Det første vi ble enige om at vi "måtte selge" er denne Scubapro Solo frameless i utførelsen "Svart". Detajlen med den hvite linjen rundt der selve glasset er festet har vi ikke sett noe sted før og designmessig synes i hvert fall vi at det funker.

Masker med ett glass (istedenfor to separate) gir normalt også noe bedre synsfelt og slipper inn mer lys slik at de virker mer åpne.

Siden masken har myk innfatning er den et godt valg som backup maske. Backup masker blir liggende i lommen på drakten og er utsatt for støt som på tradisjonelle masker med hard innfatning kan resultere i brudd.

Vi anbefaler å bytte ut silikonstroppen som leveres standard med masken og erstatte den med en neopren maskestropp. De er mer praktisk i bruk, mer komfortabel og mer holdbare.

Tilleggsinformasjon

Produsent Scubapro
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning Les vår veiledning om Masker og maskestropper
Innfatning Frameless
Antall Glass Ett
Type glass Herdet glass
Innvendig volum Lavt
Type tetning Silikon, dobbel tetning
Maskeboks medfølger Ja

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!