XDEEP Stealth 2.0 Tec - Sidemount

kr 5 295

Oversikt

Sidemountsystemet som er best egnet til kaldtvannsdykking

Flere visninger

Produktbeskrivelse

XDEEP har vært en stund på markedet. Det som kjennetegner XDEEP er at de er innovative og sier seg ikke fornøyd med halvgode produkter. De bruker mye ressurser på utvikling og har funnet mange gode løsninger til oppdriftssytemer. I sortementet deres finner vi vingesystemer til enkeltflaske, dobbeltsett og til sidemount. Vi er relativt konservative når det kommer til nye produkter, men etter å ha testet ut oppdriftsystemene deres har vi blitt overbevist om at dette er gode produkter med gjennomtenkte løsninger.

XDEEP sitt Stealth 2.0 Tec system er godt tilpasset dykking med sidemonterte flasker. Tec vingen har 19 kg løftekraft, som gir mer enn nok oppdrift med stålflasker og ekstra stager for kaldtvannsdykking. Vingen er montert på harness og strammes med bungie montert på boltsnap på et par mindre d-ringer. Med forskjellig stivhet på både skulderstropper, magebelte og skrittstropp er systemet komfortabelt og gir gode justeringsmuligheter tilpasset deg. Integrert vektlomme på ryggen som har plass til 12kg blir man strømlinjeformet og med enkle justeringer får man eventuelt flyttet blyet litt lengere ned for å optimalisere trimmen.

  • Perfekt for deg som skal krabbe inn på trange steder.
  • Myk skrittstropp som gir mindre slitasje på drakt.
  • 42lbs/19kg løftekraft
  • To-lags vinge, der belgen til oppdrift beskyttes av et lag med cordura.

Dykkere i Expedition Bjuralven har brukt Stealth 2.0 Tec i et par år, og vi anser denne vingen som noe av det beste for kald sidemountdykking med mye oppdrift for oss som foretrekker stålflasker.

Erfaringsmessig har det vist seg at det er en slitesterk og pålitelig vinge. Får den seg litt skylling med ferskvann i ny og ne vil du ha glede av vingesystemet i veldig mange år.

 

Tilleggsinformasjon

Produsent XDEEP
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning Nei
Fue.no Produktveiledning Nei
Vingetype Nei
Vingedesign Nei
Seletøy Nei
Festepunkter Nei
Integrert vektsystem Nei
Inflatorslange 55cm inflatorslange medfølger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!