XDEEP Stealth 2.0 Tec - Sidemount

Nkr5,295

Quick Overview

Sidemountsystemet som er best egnet til kaldtvannsdykking

More Views

Product Description

XDEEP har vært en stund på markedet. Det som kjennetegner XDEEP er at de er innovative og sier seg ikke fornøyd med halvgode produkter. De bruker mye ressurser på utvikling og har funnet mange gode løsninger til oppdriftssytemer. I sortementet deres finner vi vingesystemer til enkeltflaske, dobbeltsett og til sidemount. Vi er relativt konservative når det kommer til nye produkter, men etter å ha testet ut oppdriftsystemene deres har vi blitt overbevist om at dette er gode produkter med gjennomtenkte løsninger.

XDEEP sitt Stealth 2.0 Tec system er godt tilpasset dykking med sidemonterte flasker. Tec vingen har 19 kg løftekraft, som gir mer enn nok oppdrift med stålflasker og ekstra stager for kaldtvannsdykking. Vingen er montert på harness og strammes med bungie montert på boltsnap på et par mindre d-ringer. Med forskjellig stivhet på både skulderstropper, magebelte og skrittstropp er systemet komfortabelt og gir gode justeringsmuligheter tilpasset deg. Integrert vektlomme på ryggen som har plass til 12kg blir man strømlinjeformet og med enkle justeringer får man eventuelt flyttet blyet litt lengere ned for å optimalisere trimmen.

  • Perfekt for deg som skal krabbe inn på trange steder.
  • Myk skrittstropp som gir mindre slitasje på drakt.
  • 42lbs/19kg løftekraft
  • To-lags vinge, der belgen til oppdrift beskyttes av et lag med cordura.

Dykkere i Expedition Bjuralven har brukt Stealth 2.0 Tec i et par år, og vi anser denne vingen som noe av det beste for kald sidemountdykking med mye oppdrift for oss som foretrekker stålflasker.

Erfaringsmessig har det vist seg at det er en slitesterk og pålitelig vinge. Får den seg litt skylling med ferskvann i ny og ne vil du ha glede av vingesystemet i veldig mange år.

 

Additional Information

Manufacturer XDEEP
Informasjon fra Produsent Les produsentens produktbeskrivelse her
Fue.no Produktveiledning No
Fue.no Produktveiledning No
Vingetype No
Vingedesign No
Seletøy No
Festepunkter No
Integrert vektsystem No
Inflatorslange 55cm inflatorslange medfølger

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!