Xtreme-HI Carbon HD slange 75cm

kr 425

Oversikt

Ny og mer robust 75cm Xtreme HP slange i Carbon Black finish.75cm høytrykksslange til manometer på venstilsettet som brukes til enkeltflaske hvis du ønsker en litt lengre slange.

Tredje generasjon Xtreme Carbon HD høytrykkslange

Flere visninger

kr 425

Produktbeskrivelse

Denne slangelengden vil som oftest bli lengre enn nødvendig for en dobbeltsett konfigurasjon. De fleste vil sannsynligvis foretrekke 65cm slangen til manometeret i en enkeltflaskekonfigurasjon, men noen vil kunne oppleve den lengden som litt kort. 75cm lengden er i så fall plenty lang nok.

De nye MiFlex HP slangene med det lange navnet MiFlex Xtreme-Hi braided Carbon HD er noe tykkere og vesentlig mer robust enn første og andre generasjon Xtreme høyttrykkslange. Slangen lages med en ny type produksjonsteknikk hvor det benyttes nye materialer i forhold til hva som har vært vanlig de siste tre tiårene. Nytteverdien er lavere vekt, høyere slitestyrke og lengre levetid.

Vi har likt og promotert Xtreme slangene til inflator og pusteventiler helt siden introduksjonen. Selv om det ikke har noe praktisk funksjon er det jo kjekt at ikke alt dykkerutstyr behøver å være svart hele tiden, så fargevariasjonen på lavtrykkslangene i tillegg til at de funker og gjør jobben har talt til deres fordel. Med Xtreme høytrykkslangene har vi vært litt mer tilbakeholdne til nå. Vi har sett første- og andre generasjonen av den slangen som mer et produkt for "early adopters" og ikke forsøkt pushe det ut som et mainstream produkt. Delvis fordi slangen var så tynn at den kunne oppleves som upraktisk å "betjene" når du skal sjekke manometeret, delvis pga usikkerhet i forhold til hvor lenge slangen ville holde. Begge disse hensynene er borte når i tredje generasjon. Slangen fikk i andre generasjon slangebeskyttere som har vist seg å være nødvendig for å beskytte selve innfestingen mellom kobling og slange, mens MiFlex nå også har økt tykkelsen på slangen i tredje generasjon. Den økte tykkelsen gjør slangen enklere å betjene og eliminerer usikkerhet rundt levetid og slitestyrke. Desuten er "Carbon black" finish'en mye bedre en plain kjedelig svart!

Tilleggsinformasjon

Produsent MiFlex
Fue.no Produktveiledning Les vår veiledning om Slangelengder og konfigurasjon
Gjengedimensjon Standard 7/16' høytrykk
Slangelengde(r) 75cm
Typisk bruksområde Manometer enkeltflaske konfigurasjon
Farge Svart

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Fue.no - Din dykkebutikk på nett!